Treba Vam novi punjač za laptop? Imate laptop marke Lenovo, MSI, Fujitsu, Toshiba, Asus ili LG? Ovaj zamenski laptop punjač poseduje snagu od 90W, standardni ulaz od 100V do 240V, izlazni napon od 19V i konektor od 5.5x2.5mm. Detaljan opis i ostale karakteristike su date u nastavku ali ukoliko imate bilo kakvih nedoumica u vezi sa proizvodom - ako niste sigurni da li je kompatibilan sa Vašim laptop računarom i slično - slobodno nas kontaktirajte koristeći kontakt formu na stranici kontakt. Ako se ustanovi da u garantnom roku proizvod ne radi i da nije fizički oštećen - dobićete odmah novi bez dodatnih troškova.

 

OSNOVNE KARAKTERISTIKE:

Snaga: 90W
Ulaz: 100-240V (50-60Hz)
Izlaz: 19V 4.74A
Konektor: 5.5x2.5mm

  

KOMPATIBILNI LAPTOPOVI I SERIJE:

pogodan за većinu laptopova brendova kao što su Asus, Toshiba, MSI, Lenovo, LG, Fujitsu са najčešćim konektorom od 5.5х2.5mm

 

KOMPATIBILNE OZNAKE PUNJAČA: 

LSE0202C1990

 

 

Kupovinom rezervnih delova za laptopove ili telefone putem našeg sajta dobijate besplatnu ugradnju istih u servisu ITERA Computers u Novom Sadu. Mi smo uvoznici komponenti i saradjujemo direktno sa proizvodjačima. Za sva pitanja stojimo Vam na raspolaganju - uvek nas možete kontaktirati putem kontakt forme ili nas pozvati telefonom. Zadovoljstvo naših klijenata nam je uvek na prvom mestu!

BTZ-LC-110

15 drugih proizvoda u istoj kategoriji: