Bitronic Tech Zone je sajt osnovan januara 2016. godine sa ciljem da se kreira jednostavna i moderna internet prodavnica, namenjena kako poslovnim korisnicima (B2B) tako i fizičkim licima (B2C). Bavimo se uvozom i prodajom rezervnih delova i dodatne opreme za laptop računare i mobilne telefone. Pored toga, naši partnerski servisi vrše sve vrste popravki i ugradnje rezervnih delova po veoma povoljnim uslovima, za sve što kupite na našem sajtu. Posebnu pažnju poklanjamo stalnim mušterijama jer beležimo i sabiramo sve vaše kupovine, pa na osnovu toga kroz Loyalty Program odobravamo popuste za naredne kupovine.

 

 

Zašto odabrati Bitronic Tech Zone?

 

Zato što verujemo u drugačiji pristup poslovanju – nama su ljudi na prvom mestu. Zato što nam je izgradnja dugoročnih poslovnih odnosa sa klijentima prioritet. Zato što prvo želimo da ponudimo adekvatna rešenja, pa tek onda ponudimo svoje proizvode i usluge. Zato što je internet (webshop) najbrži i najlakši način da pronađete ono što Vam je potrebno. Zato što verujemo da su jednostavna rešenja – najbolja rešenja. Zato što volimo to što radimo.

 

 

Kako poslujemo?

 

Isključivo putem interneta. Sve što vidite u našoj prodavnici možete da kupite samo putem interneta, u samo nekoliko jednostavnih koraka. Dostavu robe vršimo na željenu adresu na teritoriji Srbije u roku od 1 do 3 radna dana, uz pomoć kurirskih službi. Trenutno podržavamo 2 načina plaćanja – preko računa ili pouzećem. Naravno, ukoliko tražite neki model proizvoda koji nemamo na sajtu, slobodno nas kontaktirajte i pošaljite Vaš upit. 

 

Da biste mogli da kupujute, neophodno je da napravite korisnički nalog klikom na link Registracija koji se nalazi u gornjem desnom uglu. Nakon toga ćete steći mogućnost da ubacivanjem proizvoda u korpu i klikom na dugme Poruči dobijete željeni proizvod, na adresu koju navedete prilikom pravljenja porudžbine. Više detalja tj. kompletno uputstvo za poručivanje možete da pročitate na stranici kako poručiti.

 

 

Šta nudimo?

 

Fokus nam je na delovima za laptopove i pametne telefone. Posebnu pažnju posvećujemo sugestijama naših kupaca koje pomažu da svakodnevno unapređujemo i proširujemo ponudu. Pored proizvoda koje možete videti na sajtu, ističemo i uslugu podrške klijentima pre i posle kupovine.

 

 

PROIZVODI

 

Rezervni delovi i dodatna oprema za laptopove i mobilne telefone. Svi proizvodi su potpuno novi, nekorišćeni. Imamo veliki izbor ekrana, tastatura, punjača za laptop računare, proizvođača kao što su: Acer, Asus, Dell, Toshiba, HP, Lenovo, Samsung, Fujitsu. Svakodnevno radimo na tome da proširimo asortiman kako bismo uvek imali sve što Vam je potrebno za servisiranje ili popravku laptopa. Delovi za mobilne telefone su takođe važan deo naše ponude, pogotovo LCD displeji.

 

USLUGE

 

U saradnji sa našim partnerima nudimo usluge ugradnje ili zamene pokvarenih delova, sa garancijom na ugradnju. Više to tome saznajte u odeljku Service Zone.

 

  MISIJA

 

  Mi uvozimo i prodajemo nove, kvalitetne rezervne delove i dodatnu opremu za elektronske uređaje, nudeći fer cene i vrhunsku uslugu.                                                                            

 

 

 

  VIZIJA

 

  Naša vizija je da u Srbiji i regionu budemo lideri u snabdevanju rezervnim delovima i dodatnom opremom iz oblasti potrošačke elektronike.

 

 

 

 

 

Ukoliko imate pitanja u vezi sa proizvodima i uslugama koje nudimo, možete nas kontaktirati putem telefona ili koristeći kontakt formu na stranici kontaktirajte Bitronic Tech Zone.