LDNIO DL-AC61 je kućni punjač to jest adapter za napajanje mobilnih uredjaja naizmeničnom strujom. Poseduje dva USB porta (ulaza) od kojih je jedan za Apple iPhone modele, a drugi za sve Android modele. Može se koristiti za različite vrste mobilnih telefona, tablete, PDA uredjaje, bluetooth slušalice, MP3 plejere, MP4 plejere, GPS navigacije i druge digitalne proizvode. U mogućnosti je da istovremeno puni dva uredjaja. Visokog je kvaliteta i završne obrade. Pogodan za putovanja zbog ergonomičnosti i relativno malih dimenzija od 25mm x 50mm x 80mm.

 

OSNOVNE KARAKTERISTIKE:

Ulaz: 100-240V 50-60Hz 0.18A
Izlaz: DC 5V 2.1A max
USB: 2 porta
Boja: bela

 

KOMPATIBILNI MODELI: 

Samsung, LG, HTC, Huawei, Meizu, Alcatel, Asus, Panasonic, Motorola, Lenovo, Prestigio, Nokia, Microsoft, iPhone 5, iPhone 4, iPhone 4s, iPhone 3gs, iPhone 3g, iPad Air, iPad mini 2, iPhone 5/5G, iPhone 5S, iPhone 5c, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 6S, iPhone 6S Plus

 

 

Ukoliko imate nedoumica u vezi sa proizvodom - slobodno nas kontaktirajte koristeći kontakt formu na stranici kontakt ili nas pozovite telefonom. Kupovinom rezervnih delova za laptopove i telefone putem sajta dobijate besplatnu ugradnju istih u servisu ITERA Computers u Novom Sadu. Ukoliko se ustanovi da u garantnom roku proizvod ne radi, a da pritom nije fizički oštećen - dobićete novi bez dodatnih troškova. Zadovoljstvo naših klijenata nam je uvek na prvom mestu!

BTZ-PC-102

11 drugih proizvoda u istoj kategoriji: