LDNIO LS17 Micro USB Data Kabl je kabl za napajanje i prenos podataka za Android uredjaje. Možete ga koristiti za punjenje Vašeg android telefona ili tableta, kao i da prebacujete podatke sa PC računara ili laptopa na druge mobilne uredjaje i obrnuto. Odlikuje ga velika brzina prenosa podatka kao i brzo punjenje baterija telefona, tableta i ostalih uredjaja koji koriste micro USB port. Jezgro kabla je napravljeno od bakra visokog kvaliteta, a obložen je materijalima od nerdjajućeg čelika i najlona. To mu daje mekoću i elastičnost pa se vrlo lako savija, što čini ga praktičnim za svakodnevnu upotrebu.

 

OSNOVNE KARAKTERISTIKE:

Dužina: 2 metra
Kabelski priključak: micro USB
Brzo punjenje i prenos podataka
2 u 1 prenos podatka i punjenje

 

KOMPATIBILNI MODELI: 

Samsung Galaxy Note8, Samsung Galaxy S8, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy J7, Samsung Galaxy J3, Samsung Galaxy S7 HTC, Motorola, Lenovo, Huawei, OPPO, VIVO, Xiaomi, Sony, Bluetooth headset

 

 

Ukoliko imate nedoumica u vezi sa proizvodom - slobodno nas kontaktirajte koristeći kontakt formu na stranici kontakt ili nas pozovite telefonom. Kupovinom rezervnih delova za laptopove i telefone putem sajta dobijate besplatnu ugradnju istih u servisu ITERA Computers u Novom Sadu. Ukoliko se ustanovi da u garantnom roku proizvod ne radi, a da pritom nije fizički oštećen - dobićete novi bez dodatnih troškova. Zadovoljstvo naših klijenata nam je uvek na prvom mestu!

BTZ-UC-102

16 drugih proizvoda u istoj kategoriji: