LDNIO LS17 Lightning USB Data Kabl je kabl za napajanje i prenos podataka za iOS i MacOS uredjaje. Možete ga koristiti da punite Vaš iPhone telefon ili iPad, kao i da prebacujete podatke sa MacBook laptopa na druge Apple uredjaje i obrnuto. Odlikuje ga velika brzina prenosa podatka kao i brzo punjenje baterija telefona, tableta i drugih uredjaja koji koriste Apple Lightning priključak. Jezgro kabla je napravljeno od bakra visokog kvaliteta, a obložen je materijalima od nerdjajućeg čelika i najlona. To mu daje fleksibilnost i elastičnost pa se vrlo lako savija, što čini ga praktičnim za svakodnevnu upotrebu.

 

OSNOVNE KARAKTERISTIKE:

Dužina: 2 metra
Kabelski priključak: Lightning
Brzo punjenje i prenos podataka
2 u 1 prenos podatka i punjenje

 

KOMPATIBILNI MODELI: 

iPhone 5, iPhone 5s, iPhone 6, iPhone 6s, iPhone 6 Plus, iPhone 6s Plus, iPhone 7, iPhone 7 plus, iPhone 8, iPod, iPad, Tablet PC, PDA, Bluetooth Headset

 

 

Ukoliko imate nedoumica u vezi sa proizvodom - slobodno nas kontaktirajte koristeći kontakt formu na stranici kontakt ili nas pozovite telefonom. Kupovinom rezervnih delova za laptopove i telefone putem sajta dobijate besplatnu ugradnju istih u servisu ITERA u Novom Sadu. Ukoliko se ustanovi da u garantnom roku proizvod ne radi, a da pritom nije fizički oštećen - dobićete novi bez dodatnih troškova. Zadovoljstvo naših klijenata nam je uvek na prvom mestu!

BTZ-UC-101

16 drugih proizvoda u istoj kategoriji: